Eefje Van den Brande

 
image - Eefje Van den Brande

Over Eefje Van den Brande

Na haar solotentoonstelling in de Warande (Turnhout), stelt Eefje opnieuw haar werk tentoon in het prachtige kasteel van Claeys-Bouüart. Daar waar het Centrum voor Jonge Kunst (ondertussen al 24 jaar) een ontmoetingsplaats is voor kunst en publiek en begeleidt wordt door artistiek directeur en curator Marianne Stevens.

De opening van de tentoonstelling vindt plaats op zaterdag 17/9/22 (vanaf 19u30) en wordt ingeleid door Joannes Késenne.

Eefje Van den Brande leeft en werkt in Heusden-Zolder. Ze vertrekt in haar schilderijen steeds vanuit een vlek waarop ze haar fantasie loslaat. Eefje wil spelen met het beeld waarbij diverse technieken en gelaagdheden aan te pas komen. Een mix van ecoline, acryl-en olieverf zorgen steeds voor verrassende resultaten.

Doorheen de jaren wisselen mensen, dieren, fantasiewezens elkaar af. De figuren lijken een hele transformatie te ondergaan. Wanneer Eefje schildert is ze steeds op zoek naar de grens van herkenbaarheid in de figuur. Zo geeft de kunstenares vorm aan de misvorming en krijgt het beeld een surrealistische toets.
Voor deze tentoonstelling zal Eefje niet alleen haar schilderwerken tonen maar ook 3D en video zullen aan bod komen.

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (4)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Schilderijen
Nog meer evenementen Oost-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 66092
Editer l'événement SEO Espace administration