Barbara Dex Thank God I'm a Country Girl

 
image - Barbara Dex Thank God I'm a Country Girl

Over Barbara Dex Thank God I'm a Country Girl

Barbara Dex en countrymuziek, het is een match made in heaven. Dat konden we eerder al op ons podium vaststellen, bijvoorbeeld toen ze tijdens de tour ‘Dollymentary’ in de huid van Dolly Parton kroop. Of bij de ‘Ode aan Bobbejaan’, waarin ze zorgde voor een onweerstaanbare countrysnik in sommige songs van de Kempense cowboy. Countrymuziek ligt haar vocaal bijzonder goed;bovendien voelt ze zich aangetrokken tot de uit het leven gegrepen verhalen die zo kenmerkend zijn voor het genre.

In Thank God I’m a Country Girl plaatst Barbara countryzangeressen op een piëdestal. Ze koestert een enorme bewondering voor vrouwelijke countrygrootheden als Dolly Parton, Emmylou Harris, Tammy Wynette, Patsy Cline, Loretta Lynn, Lucinda Williams, June Carter of Cindy Walker. Tijdens dit concert trekt ze dan ook alle registers open om je te verwennen op een muzikale avond vol hartverwarmende countrymuziek!

Met: Barbara Dex (zang),Jo Mahieu (gitaren), Bart Boonen (gitaren), Karen Yperman (zang) en Cédric Raymond (contrabas en piano)

Locatie
Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Blues / Country / Folk
Nog meer evenementen Turnhout
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 67351
Editer l'événement SEO Espace administration