Les Folles de Gand & The Stardancers

Theater / Spektakel » Dans

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

  • Voorbij
  • Over Les Folles de Gand & The Stardancers

    Les Folles de Gand heeft samen met The Stardancers een nieuwe oogverblindende spektakelshow. Ze brengen hun nieuwe show op vrijdag 10 april in de Cultuurfabriek in Sijsele-Damme.

    De travestiegroep Les Folles de Gand is ondertussen niet meer aan zijn proefstuk toe en bestaat reeds 21 jaar. De groep geniet veel bekendheid met referenties in binnen- en buitenland op een uiterst hoog niveau. In 2018 en 2019 kwamen ze met hun vorige shows naar de Cultuurfabriek in Sijsele. Na de vele positieve recensies van hun nieuwe show komen ze dit jaar opnieuw. De show wordt georganiseerd door Winterfeesten Sijsele.

    In deze show brengt de vierkoppige travestiegroep perfecte imitaties van hits van nationale en internationale muzieksterren. Die worden gebracht in nieuwe fantastische kostuums. De performance van de acts wordt helemaal compleet met de dansers van de dansformatie The Stardancers. The Stardancers verzorgen ook de dans bij shows van vele bekende Vlaamse artiesten. Dit jaar komen ze met een team van 8 dansers ipv 4 dansers die de acts nog verbluffender maken.

    De show bevat ook een portie humor met lachwekkende acts. Hiervoor is er dit jaar voor het eerst een special guest uitgenodigd: de Gentse cabaretière Carine Stevens.

    Alle aanwezigen worden na de show getrakteerd op een gratis glas cava.

    Laat je zeker meeslepen met deze nieuwe fantastische show vol prachtige glamour acts, ambiance, dans en humor.

    Opmerkingen

    Klik om te evalueren
    Nog 0 tekens vóór verzending
    Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
    Auteur : ()
    Afmelden om je profiel te wijzigen
    Meer commentaren weergeven

    Andere evenementen : Theater / Spektakel

    Andere evenementen : Sijsele

    Aanbevelingen