Semino Rossi So ist das Leben, Die große Jubiläumstour 2020/2021

Concert » Varia

Praktische informatie

Over Semino Rossi So ist das Leben, Die große Jubiläumstour 2020/2021

Semino Rossi, de bekende Oostenrijkse schlagerzanger van Argentijnse komaf, komt eind 2021 weer naar Hasselt.

Vanaf de herfst van 2020 gaat Semino Rossi, de absolute hartenveroveraar en één van de meest succesvolle Duitstalige artiesten van de afgelopen 15 jaar, op een grote tournee. Zijn muzikale reis voert hem door 7 landen met in totaal 61 concerten. Met onder zijn arm natuurlijk zijn gloednieuwe succesalbum ‘So ist das Leben’.

Op zijn begin juli 2019 uitgebrachte nieuwe album zet Semino de ‘sound’ van zijn vorige studioalbum ‘Ein Teil von mir’ uit 2017 verder. Hij blijft trouw aan zichzelf en aan de grote gevoelens die ons allemaal in het leven vergezellen. De nieuwe nummers werden opnieuw geproduceerd door Thorsten Brötzmann, die ook betrokken was bij zijn vorige album en eveneens voor artiesten als Helene Fischer en Howard Carpendale werkte.

De charismatische uitzonderlijke artiest met Argentijnse roots vertoeft al vele jaren aan de top van de commerciële muziek dankzij zijn fantastische carrière. Met live-optredens demonstreert elke zanger zijn kunnen. Semino Rossi legt op dat vlak de lat zeer hoog in de muzieksector. Wanneer Semino op het podium staat, merkt het publiek al van bij de eerste noten dat daar iemand zingt en spreekt met heel zijn ziel en zijn hart blootlegt. Met zijn kwaliteiten als entertainer en zijn charmerende humor tekent Semino persoonlijk voor concerten vol variatie en emotie.

Tijdens deze tournee zal ook het sublieme podiumontwerp in het oog springen en zal de zang van Semino worden begeleid door de modernste geluids-, licht- en LED-technologie.

Semino Rossi nodigt al zijn fans uit om hem te vergezellen op de muzikale reis die hij onderneemt samen met zijn geweldige band en zijn fantastische danseressen. Beleef met hen onvergetelijke uren op 12 november 2021 in de Ethias Arena!

Kaarten kosten 63,99, 73,99, 83,99, 93,99 en 129,99 euro (rolstoelplaatsen 39,99 euro).
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Andere evenementen : Concert

Andere evenementen : Hasselt

Aanbevelingen