Sebastien Bonin - Documenti

Over

ONS MUSEUM HEROPENT OP VRIJDAG 19 JUNI !

Botanique heet iedereen - opnieuw - van harte welkom in zijn Museum op "DOCUMENTI", de tentoonstelling van Sébastien Bonin.
Deze expo heropent op vrijdag 19 juni en blijft te ontdekken tot en met 19 juli. Weliswaar met aangepaste openingsuren, van vrijdag tot en met zondag, om je in zo ideaal mogelijke omstandigheden te kunnen ontvangen.

Om optimaal te genieten van deze tentoonstelling, is het raadzaam om uw tickets online te boeken voor de gekozen dag en uur. Ook voor mensen met een MuseumPass.

In het 'EXTRA INFO'-kader op deze pagina vind je alle noodzakelijke informatie zodat jij in alle veiligheid van de expo kan genieten en onze medewerkers je op de best mogelijke manier kunnen onthalen in de Botanique.

---

De tentoonstelling DOCUMENTI stelt twee jaar productie van Sébastien Bonin voor. Schilderwerken en fotogrammen communiceren op de muren en de kenners van de Geschiedenis van de Schilderkunst kunnen hun hart ophalen want zijn werk is doordrongen van anekdotes uit de kunstwereld, het aura van de grote Meesters.

Praktische informatie

Deel :
Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Varia
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 94997
Editer l'événement SEO Espace administration