Tijdelijke Expo 'De Kunstkamer' in het Art Center Hugo Voeten

Tentoonstelling » Varia

Praktische informatie

Over Tijdelijke Expo 'De Kunstkamer' in het Art Center Hugo Voeten

Expo 'De Kunstkamer' is VERLENGD tot 2 april 2021, welkom! De Collectie Hugo Voeten is open en kan bezoekers een coronaveilig parcours garanderen.

De nalatenschappen van de twee grote Kempense kunstliefhebbers Ronald Luyten (1953-2017) en Hugo Voeten (1940-2017) vinden elkaar in deze tentoonstelling. Ze vormen de inspiratiebron voor een dialoog met modernistische werken op doek en papier, aangevuld met beeldhouwkunst, fotomateriaal en brieven. Het oeuvre van de in Rotterdam geboren Jakob Smits (1855-1928) staat centraal. Werken van o.a. Permeke, Schmalzigaug, Wouters, Van Dyck, Kollwitz, Minne, ... vullen het geheel rijkelijk aan.

Vanwege COVID-19 is reserveren verplicht en een ticket kost 5 euro. Een project i.s.m. Stichting Ronald Luyten/Jakob Smits, vzw Vrienden van het Jakob Smitsmuseum, 't Schaliken & Stad Herentals.

TIP! Elke donderdag is een combi-bezoek aan de Collectie Hugo Voeten en de tijdelijke expo aan 10 euro mogelijk. Ook op de eerste zondag van de maand kan dit. Tickets kosten dan 10 euro.

Reserveer op voorhand uw tijdslot. Boek tickets steeds via https://collectionhugovoeten.simplybook.it en klik vervolgens de tegel met het bezoek naar keuze aan. Heel graag tot snel!

Photos de Tijdelijke Expo 'De Kunstkamer' in het Art Center Hugo Voeten

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Andere evenementen : Tentoonstelling

Andere evenementen : Herentals

Aanbevelingen