image - Bloesem-plus

Over

Voorjaar 2020, omwille van de eerste lockdown konden en mochten velen onder u niet naar Haspengouw afzakken om te genieten van de wondermooie bloesempracht. We hielden het toen enkel bij een resem digitale impressies op onze Facebookpagina. Dit voorjaar is er echter meer mogelijk en opent bloesemparadijs Haspengouw opnieuw haar deuren. Deze kans laten we absoluut niet onbenut; we willen u met volle teugen laten genieten van de kleurrijke bloesemzee.

Hiertoe organiseren we gedurende de hele bloesemperiode natuurwandelingen en -fietstochten doorheen de Haspengouwse boomgaarden. Haal in onze take away-zaak een hapje en een drankje of neem een bloesemselfie op een van onze betoverende locaties. Voor zij die volgende winter zelf hoogstamfruitbomen wensen aan te planten is het meteen een ideale gelegenheid om kennis te maken met de opbouw en de biotoop van een hoogstamboomgaard en diens belangrijke landschappelijke waarde. Kijken en vergelijken wordt dan ook de boodschap.

De strenge Corona-maatregelen en de lange grauwe winter doen ons al geruime tijd verlangen naar de lente en eens een stapje in de wereld te zetten. Wandelen is goed voor de gezondheid; het maakt je geest leeg en je humeur wordt er beter van. Meer dan ooit hebben we hier behoefte aan. Hou zeker onze website www.boomgaardenstichting.be of Facebookpagina www.facebook.com/Nat.Boomgaardenstichting in de gaten voor het volledige programma van en de laatste nieuwtjes aangaande Bloesem+, tevens aangepast aan de op dat moment geldende richtlijnen.

Wij heten alvast iedereen van harte welkom!

Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium > Wandelingen
Nog meer evenementen Limburg
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 84982
Editer l'événement SEO Espace administration