Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Froukje

  Vloedgolf wil de muzikale grens tussen Nederland en België openbreken voor jonge artiesten. Dit door hen in de kijker te zetten, advies te geven en zelf speelkansen aan te bieden in beide landen. Tijdens MOODS! presenteren we samen met Vloedgolf drie double-bill avonden met fris talent van boven en onder de moerdijk.

  De Rotterdamse Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single ‘Groter dan Ik’ in een klap profileert als een van de nieuwe Nederlandse muziekbeloftes. Met haar mix van dansbare alternatieve pop, intrigerende zanglijnen en vakkundig talent voor melodie kruipt Froukje meteen in het hoofd en snijdt ze de thema's aan die ons allemaal bezig houden: De klimaatcrisis en het gevoel van onmacht, gewoon eens zorgeloos willen zijn en je problemen van je afdansen, piekeren en je vrienden niet willen lastigvallen met je existentiële zorgen... We kunnen ons allemaal herkennen in Froukjes liedjes.

  Met 'Ik Wil Dansen' ging ook de Belgische radio overstag en in het najaar speelt Froukje uitverkochte shows in de AB en Roma. Top Notch, het Nederlandse label dat naast de kruim van de Nederlandse rapscene ook Zwangere Guy en Stikstof uitbrengt tekende voor haar nieuwe muziek.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Brugge

  Aanbevelingen