image - Froukje

Over

Vloedgolf wil de muzikale grens tussen Nederland en België openbreken voor jonge artiesten. Dit door hen in de kijker te zetten, advies te geven en zelf speelkansen aan te bieden in beide landen. Tijdens MOODS! presenteren we samen met Vloedgolf drie double-bill avonden met fris talent van boven en onder de moerdijk.

De Rotterdamse Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single ‘Groter dan Ik’ in een klap profileert als een van de nieuwe Nederlandse muziekbeloftes. Met haar mix van dansbare alternatieve pop, intrigerende zanglijnen en vakkundig talent voor melodie kruipt Froukje meteen in het hoofd en snijdt ze de thema's aan die ons allemaal bezig houden: De klimaatcrisis en het gevoel van onmacht, gewoon eens zorgeloos willen zijn en je problemen van je afdansen, piekeren en je vrienden niet willen lastigvallen met je existentiële zorgen... We kunnen ons allemaal herkennen in Froukjes liedjes.

Met 'Ik Wil Dansen' ging ook de Belgische radio overstag en in het najaar speelt Froukje uitverkochte shows in de AB en Roma. Top Notch, het Nederlandse label dat naast de kruim van de Nederlandse rapscene ook Zwangere Guy en Stikstof uitbrengt tekende voor haar nieuwe muziek.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Festivals
Nog meer evenementen West-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 82159
Editer l'événement SEO Espace administration