Love Actually In Concert | Capitole Gent

Concert » Muzikale begeleiding van een film

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Covidsafe Ticket
 • Over Love Actually In Concert | Capitole Gent

  Kerstmis zou niet hetzelfde zijn zonder de hartverwarmende film Love Actually. Na het grote uitverkochte succes in Nederland en Engeland is het nu eindelijk tijd voor een Love Actually in Concert-tour in België. In Capitole Theater in Gent kunt u het ontroerende verhaal zien op groot bioscoopscherm, onder begeleiding van het Noordpool Orkest. Geniet van de speciale uitvoering van deze iconische filmklassieker.

  Terwijl de film wordt geprojecteerd brengt het Noordpool Orkest met 50 musici de muziek overweldigend tot leven. Het orkest speelt de muziek van Craig Armstrong; een van de meest erkende filmcomponisten van het Verenigd Koninkrijk. Of het nu de hartverwarmende romantiek van het prachtige ‘Portugese Love Theme‘ is, of het swingende ‘Jump‘ waarbij je Hugh Grant als Britse premier heupwiegend zit langs glijden. Verwacht uit de theaterstoel weg te worden geblazen als de bigband met strijkers en blazers ‘All You Need is Love’ inzet.

  Love Actually in Concert is de perfecte opmaat naar de feestdagen. Of je nu met een groep vrienden gaat, met het hele gezin of als romantisch uitje, dit is een feel-good avond vol energie, die jullie met een grote glimlach achterlaat!

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Gent

  Aanbevelingen