Robrecht Vanden Thoren Achteraf niet komen huilen

image - Robrecht Vanden Thoren Achteraf niet komen huilen

Over

Robrecht is er een tijdje uit geweest. Een kind, pampers, slapeloze nachten, een stukgelopen huwelijk. Vooral dat laatste heeft erin gehakt. Maar eindelijk voelt hij weer hoop.

Hij had het nooit gedacht, maar hij heeft er weer zin in. Kom maar op leven, met al je uitdagingen. Hij is er klaar voor. Er is goesting en veerkracht. Hij mist nog wel wat zaken. Zo is hij niet gemaakt om alleen te zijn. Hij wil graag met iemand zijn gevoelens delen, een klankbord zijn. Wanneer hij echter opnieuw de wereld intrekt, merkt hij dat die nogal veranderd is. Zo blijken vrouwen tegenwoordig andere verwachtingen te hebben. Zijn oude trucjes worden niet altijd geaccepteerd.

Robrecht zakt een paar keer pijnlijk door het ijs. Hij besluit het nog één kans te geven. Nog één date. Die ging best oké. Nu zijn we twee weken verder. Maar het blijft stil aan de andere kant. Hij kan haar niet meer bereiken. De onzekerheid slaat toe. Plots ziet hij al zijn fouten glashelder in. O god! Wat voor iemand is hij? Was hij niet beter gewoon alleen thuis gebleven?//

De première was een groot succes.  Lees hier (Knack Focus, 18/10/2021) en hier (Het Nieuwsblad, 18/10/2021) wat de pers erover schreef.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Performances
Nog meer evenementen Oost-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 75614
Editer l'événement SEO Espace administration