Combi: Stanley Ollivier met 'The Mirror Stand' + compagnie par terre/Anne Nguyen met 'À mon bel amour'

 

Over Combi: Stanley Ollivier met 'The Mirror Stand' + compagnie par terre/Anne Nguyen met 'À mon bel amour'

Deze double bill brengt ons een combi van Stanley Ollivier met 'The Mirror Stand' in ons Arenatheater gevolgd door Anne Nguyen met 'À mon bel amour' in onze grote zaal.

Stanley Ollivier - 'The Mirror Stand' - Arenatheater 18:30

Danser Stanley Ollivier begon als gymnast, maar ging op zoek naar meer creativiteit en kwam zo bij hedendaagse dans terecht (o.a. bij P.A.R.T.S. in Brussel). Tegelijk raakte hij betrokken bij de ballroomdansscene. In ‘The Mirror Stand’ onderzoekt hij identiteit, in alle ernst maar ook met veel overdrijving en zotheid. Hoe vorm je een identiteit? Op die vraag zoekt hij een antwoord dat tegelijk universeel en uniek is, dat persoonlijke kwesties aanvult met een rijke fantasie. Zijn voornaamste instrument is zijn lichaam, dat hij voortdurend uitdaagt om het onverwachte te realiseren en het abstracte waar te nemen.

Compagnie par terre / Anne Nguyen - 'À mon bel amour' - Schouwburg 20:15

‘À mon bel amour’ onderzoekt hoe we kijken naar het individu, het koppel en het collectief. Acht dansers – vier mannen en vier vrouwen – spelen nonchalant met poses en symbolen om hun identiteit uit te drukken en de grenzen van onze blik uit te dagen. Virtuoos springen ze van klassiek ballet naar krump en hedendaagse dans, en evoceren ze de codes van de modewereld, het nachtleven, Hollywood of het theater. Flirterig, assertief, dominant en liefdevol!

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (8)

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Dans
Nog meer evenementen West-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 62342
Editer l'événement Espace administration