De Grote Ridder Muis Doe-Expo

 
image - De Grote Ridder Muis Doe-Expo

Over De Grote Ridder Muis Doe-Expo

Deze zomer wordt het Kasteel van Horst nog een keer grootschalig opengesteld voordat in november de structurele restauratiewerken van start gaan. Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom tijdens De Grote Ridder Muis Doe-Expo binnen in het waterslot!

Ridder Muis neemt je mee in zijn maffe, middeleeuwse wereld. De avonturen van de kolerieke Muis en haar aaibare vriendin Draak zijn een beetje ongewoon, soms absurd, maar vooral: aanstekelijk grappig!

Ridder Muis daagt je uit om te kijken, aan te raken, te zoeken, springen, hinniken, grinniken, galopperen, tekenen, klimmen, vallen, opstaan, vinden ... en vooral om te DOEN.

Je wordt ontvangen door Koning, die zijn bad niet uit durft. Zijn net gewassen kleren zijn van de wasdraad gewaaid. Help jij hem om zijn kleren terug te vinden? Voor die moeilijke opdracht moet je over riddervaardigheden beschikken. Gelukkig is de ridderschool vlakbij … Wanneer je de training doorlopen hebt, ben je een echte ridder. Op dat moment vertrek je op koninklijke missie in het kasteel.

I.s.m. Fabrique Fantastique

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (2)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Andere evenementen Evenementen voor kinderen > Expo voor kinderen

Nog meer evenementen Evenementen voor kinderen > Expo voor kinderen
Nog meer evenementen Vlaams-Brabant
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 64365
Editer l'événement SEO Espace administration