AAFKE ROMEIJN + WINSTON

 
image - AAFKE ROMEIJN + WINSTON

Over AAFKE ROMEIJN + WINSTON

Muzikant en schrijver Aafke Romeijn verwerkt vele thema’s in haar liedjes, gedichten en boeken. Van Architectuur tot Sciencefiction en van Antidepressiva tot Snelwegen.

In haar nieuwe theatershow smeedt ze al haar fascinaties tot één verhaal, dat de toeschouwer een indringende en meeslepende blik geeft in haar wereld. Muzikaal literair theater zoals alleen Aafke Romeijn dat kan brengen. 


Nooit maakte opgewekte electropop zo stil. (Trouw)


De manier waarop Aafke met woorden goochelt en wondermooie teksten neerzet kan niet anders dan ons intens raken. (Luminous Dash)


Winston is de band rond guerrilladichter Simon Alice René, het muzikaal verlengstuk van zijn dichterschap. Met zijn eclecto-pop vertelt hij verhalen in ruige rock, dansbare electrobeats of zeemzoete popsongs, maar steeds met het hoekig kantje van een guerrillapoëet.Samen met Arnout Hellofs (Hooverphonic) producete hij zijn debuutalbum WNSTN. Op dit album schuwt hij de inkijk niet: tussen de regels en de noten schenkt hij de luisteraar een blik op zijn eigen leven, op zijn eigen psyché en op zijn kijk op de wereld - soms grillig, soms grollend. Dat hij de muzikale helden uit zijn jeugd aan het woord laat, is dan ook geen toeval – haal jij eruit wie hij in zijn jeugd heeft grijsgedraaid?

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Varia
Nog meer evenementen Mechelen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 72277
Editer l'événement SEO Espace administration