Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Dana Winner

  Kestconcert

  30 jaar

  Onze nationale trots en de intussen bijna iconische Dana Winner staat dit jaar 30 jaar op de planken. Ze verkocht wereldwijd meer dan 3,5 miljoen albums en kan dus gerust tot één van onze grootste Nederlandstalige zangeressen worden gerekend. Met haar versie van The Carpenters ‘Op het dak van de wereld’ heeft Dana Winner in 1989 een eerste hit te pakken. 

  Het is meteen de start van een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgen. ‘De oude man en de zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven regenbogen’ belanden allemaal bovenaan in de hitparade. 

  Al in 2016 was ‘Liefde voor Muziek’ voor Dana Winner een schot in de roos want door haar deelname aan het VTM-programma won ze drie jaar geleden niet alleen de Radio 2 Zomerhit als ‘Beste Zangeres’, het leverde haar onder andere ook een gouden plaat op.

  Eind vorig jaar maakte ze haar debuut als coach in ‘The Voice Senior’, eveneens op VTM en kort daarna stond ze voor het eerst sinds enkele jaren opnieuw in een uitverkochte Sun Arena in Zuid-Afrika.

  Met haar indrukwekkende versie van Whitney Houston’s ‘One Moment In Time’ bereikte Dana Winner intussen al bijna 18 miljoen YouTube views. Meer dan de meest bekeken clip van bijvoorbeeld Marco Borsato en de vijfde meest bekeken versie van het lied op het internet, na het origineel van Whitney Houston zelf.

  Op 22 december 2019 komt Dana Winner samen met haar live band naar het Kursaal Oostende voor een uniek en onvergetelijk kerstconcert aan zee. Tussen de verschillende kerstconcerten door, houdt ze halt in het Kursaal om er met een uitgebreidere band en een aangepaste setting een bijzondere show neer te zetten. 

  Afgewisseld met het kerstrepertoire brengt Dana Winner ongetwijfeld ook enkele van haar grote hits. 

  Wil jij er ook bij zijn? Boek dan nu je tickets !

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Kursaal

  Andere evenementen : Concert