Ontdek de stad Dinant op een unieke, eigenzinnige manier

Gepubliceerd op 21/04/2023 15:36

Wil je Dinant ontdekken op een unieke, speciale manier? Dinant is een prachtige stad gebouwd tussen rotsen en water. Het wordt sowieso een verrassende en onvergetelijke ervaring.


De stad Dinant, gelegen op 1u20 van Brussel en 35 minuten van Namen, is een waar kroonjuweel dat nog niet zo populair en gekend is. Ontdek Dinant op een unieke manier door een bootje te huren dat je zonder vaarbewijs zelf kan besturen bij Dinant Evasion. Je kan deze huren vanaf twee uurtjes tot wel een hele dag. Ontdek zo de stad en de prachtige vallei op je eigen tempo. Heb je het zo niet voor water? Geen enkel probleem, ga dan voor De railbikes van de Molignée. Op slechts 10 minuten van het centrum van Dinant kan je een uurtje of twee ontspannen door op je eigen tempo door de schilderachtige Molignée-vallei te trappen. Echt waar, een parcours op rails. Ben je eerder op zoek naar een feestelijke en originele activiteit, boek dan een speciale "Abbey Beer" cruise op de Maas.
Wil je op een mooie en unieke plek dineren? Da dan naar Le Confessionnal. Ja kan er genieten van gerechten die uitsluitend worden bereid met verse seizoensproducten die op artisanale wijze worden bereid. Wij laten je zelf het interieur ontdekken, die op zijn minst origineel is. Ben je op zoek naar een restaurant met een eenvoudige kaart maar met een volledig atypische inrichting, ga dan naar Les Amourettes.
Wil je overnachten in Dinant? Er is zeer veel keuze wat betreft unieke slaapmogelijkheden. Ontdek de Ferme du Ry (La Cabane, Le Dôme, La Bulle). Je kan er een zalige nacht doorbrengen midden in de natuur. In een volledig andere stijl, vind je de uitzonderlijke gîte La Tanière de l'Ours genesteld in het hart van het Natura 2000 natuur- en vogelreservaat. Of heb je al eens een nacht in het bos doorgebracht? Dat is wat de boomhut "Chez Pascale" in de vallei van Leffe biedt, op een boogscheut van Dinant.


Nog origineler, verblijf één of meerdere nachten in een tiny-house ingericht in een oude zeecontainer. JE ervaart er zonder twijfel een luxueuse en comfortabele nacht! Of wil je van de Maas genieten? Ga dan voor een overnachting op een boot.Deel :

Andere citytrips

Alle citytrips
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 122269
Éléments de le contenu Editer le contenu SEO Espace administration