SAM DE GRAEVE Dag Vader,

image - SAM DE GRAEVE Dag Vader,

Over

Dag vader,


door Sam De Graeve


Sam De Graeve werd geboren en gaat naar alle waarschijnlijkheid dus ook dood. Meer valt er volgens hem niet te zeggen. Hij laat wel sporen na in het leven. Onder andere als hoofdredacteur, televisiemaker, columnist en uitgever, als echtgenoot, vader van drie en ook als zoon.


Zijn rol als zoon gaat hem het moeilijkste af. Sams oude vader laat niet gauw in zijn kaarten kijken, dus wanneer vaders wandelvakantie in het water dreigt te vallen omdat zijn compagnon de route het laat afweten, grijpt Sam zijn kans. Een reis met vader langs de Schotse Muur van Hadrianus. Tijd zat om te spreken over de liefde, het leven en de dood, meent hij. Tijd om zijn mysterieuze schepper te doorgronden. Maar krijgt hij alles wel gezegd?


In deze voorstelling neemt Sam ons mee op een wandeltocht, langs een oude muur, maar ook door een oud geheugen. Het resultaat is een prachtige monoloog die ons doet huilen van het lachen, maar ook van ontroering, want wat tijdens de tocht onuitspreekbaar bleek te zijn, probeert Sam hier alsnog te vertellen.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Professioneel

Andere evenementen Oost-Vlaanderen

Nog meer evenementen Oost-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 112162
Editer l'événement SEO Espace administration