TEFAF Maastricht 2023

 
image - TEFAF Maastricht 2023

Over TEFAF Maastricht 2023

TEFAF (The European Fine Art Foundation) kondigt de 36ste editie aan van TEFAF Maastricht. TEFAF staat internationaal bekend als 's werelds belangrijkste beurs voor kunst, antiek en design, die 7000 jaar kunstgeschiedenis omvat. Na een tussentijdse editie in juni 2022 keert TEFAF in maart 2023 terug naar haar reguliere tijdschema. 


Met een uitzonderlijke toewijding tot uitmuntendheid en strenge keuringsnormen toont de beurs de meest buitengewone verscheidenheid aan meesterwerken op een brede waaier aan verzamelgebieden, waaronder meubilair, decoratie, keramiek, glas, zilver, textiel, wandtapijten, antiquiteiten, sieraden, schilderijen, sculpturen, boeken, manuscripten, autografen, wapens en harnassen, oceanische, etnografische en Aziatische kunst, tentoongesteld door internationaal vooraanstaande galeries en kunsthandelaren.


TEFAF Maastricht verwelkomt zowel particuliere als institutionele bezoekers en het openingsevenement is een gelegenheid voor de meest gepassioneerde verzamelaars en belangrijke institutionele vertegenwoordigers om enkele van de zeldzaamste en meest begeerlijke kunstwerken ter wereld te bekijken en te verwerven.  


Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (10)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Salons / Beurzen > Salons / Beurzen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 114979
Editer l'événement SEO Espace administration