image - Carnaval in Knokke-Heist

Over

Heist is het bruisende hart van carnaval in Knokke-Heist. Talrijke evenementen en festiviteiten zijn een garantie voor een gemaskerd feest.

Heist is het bruisende hart van carnaval in Knokke-Heist. Talrijke evenementen en festiviteiten zijn een garantie voor een gemaskerd feest. De grote stoet op zondag en de verlichte avondstoet op dinsdag tonen de creativiteit van de carnavalisten op z'n best. Tot op vandaag zijn er nog steeds groepen die kostuums en praalwagen helemaal zelf ontwerpen en realiseren. Een werk die maandenlang vrijwilligerswerk vergt en tijdens de stoeten meestal een prachtig toonmoment kent. Omdat de stoeten zijn uitgegroeid tot de grootste van de provincie, participeren vandaag talrijke andere verenigingen uit België en Nederland aan dit feestelijke evenement. Het is een fantastische beleving om de stoet doorheen de gezellige straten van Heist te zien trekken. Achteraf kan je tot in de vroege uurtjes stevig uit de bol gaan in de vele cafés en feestplekjes.


Andere evenementen zoals de Sprotjesdag, de gemaskerde voetbalwedstrijd, het kindercarnavalbal, de Klasparade en de aanstelling van prins(es) carnaval zorgen ervoor dat er op elk moment tijdens de 4-daagse wel iets te beleven valt.


Heb je alle info graag bij de hand? Download dan de app "Heist viert carnaval" voor IOS of Android.


Meer info: https://www.knokke-heist.be/carnaval-knokke-heist

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Feesten of Folklore-evenementen > Folklore-evenementen

Andere evenementen West-Vlaanderen

Nog meer evenementen West-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 116032
Editer l'événement SEO Espace administration