Hippotraktor, Pothamus, Predatory Void, Crouch

 
image - Hippotraktor, Pothamus, Predatory Void, Crouch

Over Hippotraktor, Pothamus, Predatory Void, Crouch

Op de tweede editie van The New Wave of Belgian Heavy Metal mogen opnieuw vier jonge Belgische metalbands het beste van zichzelf geven.

Met hun mix van prog-, post- en sludge metal wisten de heren van HIPPOTRAKTOR de aandacht te trekken van het toonaangevende Berlijnse label Pelagic Records. Die brachten in oktober 2021 debuut 'Meridian' uit. Met ervaring bij bands als Psychonaut, Before He Shot Her en L’itch zetten de leden een sfeervolle, technisch uitdagende en gevarieerde set neer. Geschikt voor fans van Meshuggah, Baroness, The Ocean en Gojira.

POTHAMUS, een powertrio uit Mechelen, mengt postrock en post metal met tribal elementen. Hun uitgepuurde sound, bezwerende vocals en repetitieve riffs bepalen de sfeer van hun energieke live-concerten. Ideale band voor fans van Neurosis, Om, Earth en Monolord.

PREDATORY VOID werd opgericht door gitarist Lennart Bossu na het uiteenvallen van Oathbreaker. Hij concentreerde zich eerst op Amenra maar zocht toch al snel weer een uitweg voor zijn ideeën. Sounds like Thou en Liturgy.

CROUCH werd in 2021 opgericht door Levy Seynaeve en Wim Coppers, beiden actief bij Wiegedood. Ze vonden dat de wereld dringend een nieuwe trage, zware band nodig had. Niet te missen voor fans van Old Man Gloom, Crowbar, Sumac en ISIS.


Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Andere evenementen Concerten > Metal / Hard Rock / Hardcore / Punk

Nog meer evenementen Concerten > Metal / Hard Rock / Hardcore / Punk
Nog meer evenementen Oostende
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 118984
Editer l'événement SEO Espace administration