image - SOLO

Over SOLO

Na het succes van ‘Terminator Too’, met een uit bordkartonnen decors en hilarische dialogen opgetrokken ode aan de filmgeschiedenis, gaat Robbert Vervloet ‘SOLO’. Met de eigen verbeeldingskracht als grootste inspirator.


Wat wil jij later worden als je groot bent? Brandweerman? Voetballer? Mama of papa? Influencer? Of toch nog steeds piloot? Op de speelplaats kan alles. Kinderen laten hun verbeelding de vrije loop en bepalen zelf de spelregels. Jammer dat we die verbeelding in de loop der jaren moeten beteugelen. Je moet recht in de pas lopen, iets betekenen in de maatschappij, brood op de plank brengen, succesvol zijn. Al vanaf de middelbare school worden we in dat keurslijf geduwd. Maar wat als je niet in die mal past?


‘SOLO’ gaat over de zoektocht naar je eigen identiteit. Met de inzet van de superpowers van de speelplaats zoekt het hoofdpersonage uit wie hij wil zijn.

‘SOLO’ wordt een dolle rit door de wereld van beroepskeuzes, instanties, loketten, werkvloeren, dromen en ambities.


Robbert Vervloet neemt je mee in zijn hyperfantastische* wereld, waarin een personage grip probeert te krijgen op wie hij is - of althans denkt dat hij moet zijn. In al zijn kinderlijke fantasie mislukken de dingen al eens grandioos, maar wordt ook het onmogelijke mogelijk. Een zoektocht die pendelt tussen realiteit en fantasie.

 


*Hyperfantasie, dat bestaat. Google het maar.

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Spektakels
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 112125
Editer l'événement SEO Espace administration