Waargebeurd MartHa!tentatief & Arenberg

 
image - Waargebeurd MartHa!tentatief & Arenberg

Over Waargebeurd MartHa!tentatief & Arenberg

Tijdens Waargebeurd vertellen mensen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Dat kan een groot verhaal zijn over de dood van iemands moeder of een klein verhaal over een muis in de keuken. Maar het kan ook een hoopvol verhaal zijn over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin of een troostend einde.


De meeste vertellers hebben nog nooit op een podium gestaan. Soms vertellen mensen al hakkelend en stotterend, soms enthousiast. Soms gaat het traag en soms gaat het snel. Dat is allemaal goed. Want bij Waargebeurd gaat het er niet om hoe goed je een verhaal kunt vertellen, het gaat er om dat je het achterste van je tong laat zien.


Naast de vertellers hebben we telkens een muzikale gast die een lied komt brengen dat veel voor hem of haar betekend heeft en komt er iemand voorlezen uit zijn puberdagboek.


#17: Vertrekken

De kerst is eindelijke voorbij, het oude jaar ligt in de vuilnisbak. Het nieuwe jaar wordt feestelijk in gang gesjot met drie prachtige verhalen over Vertrekken. Vergeet al wat je van plan was om te doen, trek je winterbotten aan, haal je slee uit de kelder en kom op 08.01 naar Waargebeurd!

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Spektakels
Nog meer evenementen Antwerpen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 112608
Editer l'événement SEO Espace administration