image - Spa-Classic 2023

Over

Van 12 tot 14 mei vindt op ons prachtige circuit in de Ardennen de 11e editie van Spa-Classic plaats, een evenement waar coureurs en publiek altijd reikhalzend naar uitkijken.
Snuif de unieke sfeer van historische autoraces op langs het mooiste circuit ter wereld! In totaal kan het publiek meer dan 300 racewagens bewonderen op de stands en in de paddocks om ze later door de Raidillon te zien scheuren. In het hart van het circuit worden meer dan 1000 collectiewagens tentoongesteld. Er is ook een handelaarsdorp met tal van vintage animaties.

En natuurlijk zijn er ook de traditionele wedstrijden by Peter Auto: de Endurance Racing Legends met GT's en prototypes uit de jaren 1990-2000, de berlines van de Heritage Touring Cup die nachtelijke wedstrijden in de traditie van de 24 uur van Spa-Francorchamps rijden, de Classic Endurance Racing- en Group C Racing-prototypes, de uitzonderlijke modellen van The Greatest’s Trophy, de GT’s van de Sixties’ Endurance en de Porsche’s van de 2.0L Cup.  Naast deze klassieke startgrids van Peter Auto introduceert Spa-Classic een mooie nieuwigheid : een F1-demonstratiegrid getiteld Formula Legends 3.5. Dit demonstratieplatform brengt F1-auto's uit de jaren 1987 tot 1994 samen, die van de Prost-Senna-Schumacher-generatie, aangedreven door prachtig klinkende atmosferische 3,5-liter motoren.


Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Sportevenementen > Buitensporten
Nog meer evenementen Province de Liège
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 120203
Editer l'événement SEO Espace administration