Soiree Perplx: Circus Ronaldo met 'Sono Io?'

 
image - Soiree Perplx: Circus Ronaldo met 'Sono Io?'

Over Soiree Perplx: Circus Ronaldo met 'Sono Io?'

‘Sono Io?’ is een poging tot een ontmoeting tussen vader en zoon. Via hun gedeelde liefde voor muziek en spielerei bouwen zij een brug naar elkaar, terwijl ze balanceren op hun gelijkenissen en verschillen.

Danny Ronaldo staat al ruim veertig jaar op de planken of met zijn voeten in het zaagsel van de circuspiste. Hij is vleesgeworden erfgoed en circusgeschiedenis, opgeleid in de oeroude circus- en theatertradities. Zijn zoon Pepijn stond als kleine jongen al naast zijn vader op het podium, en timmert nu zelf aan de weg. Hij studeerde aan de internationale circusschool Lassaad in Brussel, waar hij zich bekwaamde in authentieke theaterstijlen als commedia dell’arte, pantomime en mélodrame.

Pepijn wil graag deze schoolse achtergrond samenbrengen met zijn liefde voor het circus en zijn liefde voor de clown. “Ik heb altijd een gevoelige connectie gehad met mijn papa. Een manier van zijn, een manier van doen die ik soms herken in de kleinste beweging die ik maak.” In de Schouwburg houden Danny en Pepijn Ronaldo elkaar een spiegel voor, waarin je misschien ook jezelf zal herkennen …

Sinds 1996 speelt Circus Ronaldo wereldwijd voor prestigieuze theaterhuizen en grote circus- en kunstenfestivals, van Reykjavik tot Lissabon en zelfs Australië en Nieuw-Zeeland.

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (5)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Circusvoorstellingen
Nog meer evenementen Marke
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 63340
Editer l'événement SEO Espace administration