Semino Rossi, Die große Jubiläumstour 2022/2023

 
Opgelet, dit evenement werd geannuleerd !
image - Semino Rossi, Die große Jubiläumstour 2022/2023

Over Semino Rossi, Die große Jubiläumstour 2022/2023

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om het concert van Semino Rossi, initieel voorzien op 12 november 2021 en vervolgens uitgesteld naar 7 november 2022, opnieuw te verplaatsen. het concert nu plaatsvinden op dinsdag 21 februari 2023.

Tickethouders worden hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

Update 08.06.21

-----

Semino Rossi, de bekende Oostenrijkse schlagerzanger van Argentijnse komaf, komt in 2023 weer naar Hasselt.

Semino Rossi, de absolute hartenveroveraar en één van de meest succesvolle Duitstalige artiesten van de afgelopen 15 jaar, gaat op een grote tournee. Zijn muzikale reis voert hem door 7 landen met in totaal 61 concerten. Met onder zijn arm natuurlijk zijn gloednieuwe succesalbum ‘So ist das Leben’.

Op zijn begin juli 2019 uitgebrachte nieuwe album zet Semino de ‘sound’ van zijn vorige studioalbum ‘Ein Teil von mir’ uit 2017 verder. Hij blijft trouw aan zichzelf en aan de grote gevoelens die ons allemaal in het leven vergezellen. De nieuwe nummers werden opnieuw geproduceerd door Thorsten Brötzmann, die ook betrokken was bij zijn vorige album en eveneens voor artiesten als Helene Fischer en Howard Carpendale werkte.

De charismatische uitzonderlijke artiest met Argentijnse roots vertoeft al vele jaren aan de top van de commerciële muziek dankzij zijn fantastische carrière. Met live-optredens demonstreert elke zanger zijn kunnen. Semino Rossi legt op dat vlak de lat zeer hoog in de muzieksector. Wanneer Semino op het podium staat, merkt het publiek al van bij de eerste noten dat daar iemand zingt en spreekt met heel zijn ziel en zijn hart blootlegt. Met zijn kwaliteiten als entertainer en zijn charmerende humor tekent Semino persoonlijk voor concerten vol variatie en emotie.

Tijdens deze tournee zal ook het sublieme podiumontwerp in het oog springen en zal de zang van Semino worden begeleid door de modernste geluids-, licht- en LED-technologie.

Semino Rossi nodigt al zijn fans uit om hem te vergezellen op de muzikale reis die hij onderneemt samen met zijn geweldige band en zijn fantastische danseressen. Beleef met hen onvergetelijke uren op 21 februari 2023 in de Trixxo Arena!

Kaarten kosten 63,99, 73,99, 83,99, 93,99 en 129,99 euro (rolstoelplaatsen 39,99 euro).
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Varia
Nog meer evenementen Limburg
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 55312
Editer l'événement SEO Espace administration