Mediterrane muziek uit de 17e eeuw voor sopraan en barok-instrumenten

Concert » Klassiek / Modern / Barok / Chimes

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Covidsafe Ticket
 • Over Mediterrane muziek uit de 17e eeuw voor sopraan en barok-instrumenten

  Muziek uit de 17e eeuw uit het Mediterrane gebied - Monteverdi, Michel Lambert, José Marin - gezongen door de sopraan Rita Matos Alves en gespeeld door Catherine Daron op viola da gamba en Jean-Luc Impe op teorbe, luit en barokgitaar.
  De in Lissabon geboren sopraan Rita Matos Alves woont in Brussel waar zij heeft gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium. Zij heeft al op vele bekende podia gestaan en is een veelzijdig kunstenares: klassieke rollen als Almaviva en Susanna in de Nozze di Figaro, Zerlina in Don Giovanni en Pamina in Die Zauberflöte, maar ook hedendaagse muziek zoals The Little Cloud in de cantate « Book of Thel » van Piers Maxim in de Munt.
  Jean-Luc Impe heeft een Master in musicologie behaald aan de ULB en is vervolgens luit gaan studeren aan het Conservatorium van Straatsburg. Hij bespeelt verschillende barokinstrumenten, waaronder de teorbe en de aartsluit.
  Catherine Daron heeft eerst een eerste prijs dwarsfluit behaald aan het Koninklijk Muziek Conservatorium van Brussel en een Masterdiploma traverso (klas van Barthold Kuijken). Daarnaast heeft zij viola da gamba gestudeerd aan het Conservatorium van Maastricht en aan het Lemmens Instituut in Leuven.

  Photos de Mediterrane muziek uit de 17e eeuw voor sopraan en barok-instrumenten

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Atelier Marcel Hastir

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Brussel

  Aanbevelingen