De beste plekjes voor een originele eerste date

Wil je indruk maken op je crush met een verrassende eerste date?

Out.be heeft enkele leuke ideeën voor je. Plan een speciale activiteit om hem of haar je persoonlijkheid en je smaak te tonen.

Wijk van de traditionele paden af en geniet samen van een onvergetelijk moment.

Voor sensatiezoekers

Vanaf april openen de pretparken weer hun deuren. Dit is een origineel idee om samen een dag door te brengen zonder je ook maar een seconde te vervelen. Zorg er wel voor dat je van tevoren meer te weten komt. Als je crush achtbanen haat, ga dan niet.

Voor natuurliefhebbers

Een wandeling met z'n tweeën om je geliefde te bekoren? Dit is de gelegenheid om je talent voor het herkennen van vogelgezang en diersporen in de omgeving te tonen. De rest is aan jou!

Voor muzikanten

Laat hem/haar je muzikale smaak ontdekken door een onvergetelijk concert met hem/haar te delen. Het samen beleven van zo'n tijdloos moment zal jullie zeker dichter bij elkaar brengen! Als jij van hardrock houdt en hij van Franse liedjes, is dit misschien niet het beste plan. Hoewel, soms worden we verrast.

Voor liefhebbers van street art

Ga wandelen, ja! Maar met een heel specifiek doel: hem/haar de stad laten ontdekken vanuit een nieuwe invalshoek, die van de kunst! Een ideaal uitje om discussie aan te moedigen en ongemakkelijke losse flodders te vermijden. Laat je verrassen door deze kunstwerken verborgen op straathoeken.

Voor degenen die geloven in de dictie "Happy wife..."

Humor brengt mensen samen, dat is algemeen bekend. Een eerste afspraakje doorbrengen al lachend om de show van een komiek, er zijn ergere dingen, vind je niet? Zelfs als je geen band met hem/haar krijgt, heb je in ieder geval een leuke avond gehad.

Voor sportmannen en -vrouwen

Hou je van sport en wil je je passie delen? Neem hem/haar niet mee naar de sportschool, maar bied aan om in plaats daarvan met hem/haar te gaan fietsen. Dat is zo romantisch!

Voor wie blut is

Vindt je date plaats aan het einde van de maand en heb je werkelijk geen cent meer? Geen paniek, er zijn genoeg gratis activiteiten. Laat geld je date niet verpesten en geniet van een mooi moment om elkaar te leren kennen.

Andere thema's