Frustration, Zombie Zombie, Usé

Concert » Metal / Hard Rock / Hardcore / Punk

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Frustration, Zombie Zombie, Usé

  Het invloedrijke Franse rocklabel palmt de Botanique in

  Al 15 jaar regeert Frustration over de Franse post-punkscene. Het oudste lid van Born Bad Records komt voor het eerst in 3 jaar terug naar Brussel om voor het eerst ook de Orangerie in te palmen. Het belooft een knetterende avond te worden, want Frustration brengt het zwaar geschut mee. Tijdloze klassiekers worden afgewisseld met nummers uit nieuwste plaat ‘So Cold Streams’. Dat nieuwe album is een delicate evenwichtsoefening geworden, die de klassieke sound van de post-punkers koppelt aan meer dan ooit geëngageerde lyrics en een hechte band met de coldwave-mythologie.

  Dankzij een fusion van elektronisch, kosmisch, jazz en dance heeft Zombie Zombie een geheel eigen sound die even synthetisch als organisch is. Op hun meest recente album 'Livity' (verschenen bij Versatile Records), klinken de ritmes uitbundig en buitenaards, vooral dan dankzij de geweldige synths van Étienne Jaumet. In het werk van deze heren ontdek je verder een grote liefde voor vintage electronica, het soort dat zich niet op een computer laat maken maar wel door analoge machines. Uit de knoppen laten ze heerlijk efficiënte kraut-disco rollen, die even simpel als energiek is. Mee opstijgen richting synth-hemel kan op 16 juni!

  Hoe moet je het noemen, wat Nicolas Belvalette aka USÉ maakt? Er zit punk in, maar ook industrial, noise en kraut. Live doet hij het, gewapend met drum en gitaar, solo en vuurt hij hypnotiserende ritmes op het publiek af als een echte sjamaan. Het bracht hem al in Villette Sonique, op Les Elephants en op Levitation Festival.

  Coprod. Goûte Mes Disques

  Photos de Frustration, Zombie Zombie, Usé

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Le Botanique

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Sint-Joost-ten-Node

  Aanbevelingen